Corporate Finance Zuid

  • Kies uw taal
  • Dutch Language
  • English Language
  • Spain Language

Stephan van Mulken


Partner CFZ omgevingsrecht - vergunningenspecialist

Stephan is onze vergunningenspecialist. Hij is sinds 2008 als vergunningverlener werkzaam bij diverse gemeenten (als ambtenaar en op inhuur basis) waardoor hij op de hoogte is van wet- en regelgeving, procedures. Tevens is hij bekend met de ambtelijke structuur en werkwijze waardoor hij heel snel de juiste ingang ter beschikking heeft. Kernkwaliteit van Stephan is het vertalen van het initiatief/idee naar het bijpassend juridisch kader en daaruitvolgend het vergunningentraject. Hij is op de hoogte van veranderende wet- en regelgeving en probeert de schakel te zijn tussen overheid en ondernemer.

Het verbinden van mensen door te luisteren, denken in mogelijkheden en oplossingen geeft hem energie. Tevens is hij kritisch naar zichzelf, de overheid en de klant waarbij ook duidelijk grenzen worden aangeven indien een plan niet haalbaar is eerlijk en oprecht is.

Stephan werkt als adviseur omgevingsrecht bij diverse gemeentelijke overheden en bedrijven. In deze rol zit hij dus aan ‘beide kanten van de tafel’. Het continue verbeteren van de dienstverlening is hierbij een drive.

Stephan is rechtstreeks telefonisch bereikbaar op +31- (0)6 51 71 05 14 of per mail via info@cfzuid.nl