Corporate Finance Zuid

  • Kies uw taal
  • Dutch Language
  • English Language
  • Spain Language

M&A Team Spanje


Ons kantoor in Barcelona wordt geleid door een ervaren team bedrijfsoverdrachtadviseurs en juristen/advocaten.

Spanje is de laatste tijd weer positief in het nieuws. De economie maakt mooie stappen voorwaarts. De crisis lijkt het dieptepunt voorbij. Niet alleen op het gebied van onroerend goed, maar ook (en misschien wel juist) op het gebied van bedrijfsoverdrachten is Spanje “in de aanbieding”. Voor investeerders met “zin in Spanje” is het nu hét moment.

CFZuid heeft een nevenvestiging in Barcelona. Er zijn enerzijds veel interessante ondernemingen te koop in Spanje waarbij CFZuid faciliteert en begeleidt bij interessante (uitbreidings)investeringen en overnames. 

CFZuid en haar team in Barcelona begeleidt een aankooptraject van begin tot eind. De kennis m.b.t. de Nederlandse investeerder (op fiscaal, juridisch en financieel gebeid) wordt gebundeld met de kennis van de Spaanse markt, de Spaanse taal en - cultuur en leidt op die manier tot een interessante en goed renderende investering in Spanje. Het voordeel voor onze Nederlandse zakenpartners is dat wij beschikken over de kennis, ervaring en expertise om zaken te doen in Spanje. Wij spreken de taal, kennen de cultuur en weten de weg.

Voor ondernemers en investeerders die overwegen de sprong naar Spanje te maken, zijn wij daardoor de ideale samenwerkingspartner.