Corporate Finance Zuid

  • Kies uw taal
  • Dutch Language
  • English Language
  • Spain Language

Ed Renner


Partner CFZ - Branding- en marketingspecialist, bedrijfscoach en workshopfacilitator

Ed Renner is onze Branding-specialist. Branding is voor Ed - na 30 jaar intensief werken met brands en concepten - een deel van zijn DNA. De afgelopen 20 jaar heeft hij als CEO gewerkt voor meerdere convenience goods firma’s in Nederland, Duitsland, Spanje en Denemarken. In topmanagementfuncties heeft hij altijd passie gehad voor het ontwikkelen van creatieve ideeën samen met designers, marketingspecialisten en commerciële teams. Dit in combinatie met zijn ervaring als retailer heeft hem de kennis gebracht die hij nodig heeft om ondernemingsuitdagingen als geen ander te begrijpen en te vertalen.

Het lanceren van producten, het (re)positioneren en (re)vitaliseren van brands, vraagt om een grote hoeveelheid professioneel inzicht en ervaring. Daarnaast heeft Ed een goed gevoel voor het creëren van winning teams binnen verschillende bedrijfsstructuren en bedrijfsculturen. Winning teams en succesvolle concepts zijn afhankelijk van een gezonde dosis intuïtieve en communicatieve vaardigheden en empathie. Mensen leren begrijpen waarom ze dingen doen zoals ze doen, en hoe het eindresultaat eruit kan zien. Ed luistert goed en vertelt gepassioneerd over zijn ervaringen. Hij creëert iets eerlijks en unieks dankzij zijn enorme voorraad aan creatieve ideeën.

Een meeting met Ed is vaak al genoeg om de mogelijkheden tot verbetering of verandering van een product of formule aantoonbaar en tastbaar te maken. Een creatieve brainstorm is een belevenis op zich, een die een idee of droom al snel tot een realistisch plan transformeert.

Ed werkt als Branding-consulent in zowel Nederland als Scandinavië. Hij begeleidt executive teams, managementteams, project- en creatieve teams binnen de design-, fashion-, convenience-, industrial-, biotec-, retail- en horecasector. Hij is tevens coach en workshopfacilitator.

Ed is rechtstreeks telefonisch bereikbaar via +45 - 20 48 28 55 of per email via info@cfzuid.nl